dijous, de maig 28, 2009

EL NOSTRE VOT PER INICIATIVA INTERNACIONALISTA. PER LA PAU, LA SOLIDARITAT, LA JUSTÍCIA i LA LLIBERTAT


Els sotasignants volem fer arribar des de Cerdanyola la nostra solidaritat i el nostre suport a la candidatura de "Iniciativa Internacionalista - La solidaritat entre els pobles" per a les properes eleccions de la Unió Europea. Els motius que ens porten a prendre aquesta postura són diversos:

En primer lloc, perquè es tracta de la candidatura que millor defensa en aquest moment els valors de l'esquerra anticapitalista, la solidaritat i la pau, l'ecologisme, la igualtat i la democràcia reals, la llibertat dels pobles i la transformació de la societat cap a un model més just. Uns valors que les persones que signem aquest manifest sempre hem defensat a les diferents activitats de lluita política i social.

Tenim la convicció que només un moviment polític impulsat des de la base i allunyat de les pràctiques antidemocràtiques del règim actual pot encaminar-nos en direcció a aquestes transformacions. Encara més en el moment històric en què ens trobem, de crisi global del capitalisme i desconfiança envers les institucions, en què és més necessari que mai mostrar l'existència d'una alternativa.

El nostre vot serà també el de la solidaritat: per denunciar l'intent de criminalització d'aquesta candidatura a mans dels aparells de l'Estat, dels partits del règim o dels mitjans de comunicació del poder. Uns atacs contra els drets i les llibertats que han vulnerat fins i tot la seva pròpia i injusta "llei de partits".

Per tots aquests motius, nosaltres votarem Iniciativa Internacionalista el dia 7 de juny.

Per això demanem el vot de cerdanyolenques i cerdanyolencs a Iniciativa Internacionalista.


Carlos Arroyo, Carles Escolà, Martí Fita, Rosa Guallar, Contxi Haro, Jorge Haro, Maurici Jaumandreu, Sebas Justicia, Albert Lázaro, Loli Peralta, Martí Riba, Joan Rocamora, Sergio Rodríguez "Chache"

Cerdanyola del Vallès, 28 de maig de 2009

1 comentari:

Sonja Anker ha dit...

Hola! Hoe gaat het? ;-)
Nice to know that you are still doing the things you feel good about... Hope you are doing fine..