divendres, de juliol 25, 2008

De viatge per la República Bolivariana de Venezuela


Demà a les 6:55 surto de l'aeroport del Prat camí de la República Bolivariana de Venezuela on hi estaré els propers 16 dies. A més de gaudir de les més que merescudes vacances, la idea és conèixer de prop el procés revolucionari que allà s'hi està portant a terme. La primera parada, Caracas, on els companys Irene i Samuel ens han convidat a passar un dies a casa seva. Després, ja es veurà.

Així doncs, bones vacances a tothom. Ens veiem a la tornada.

Salut!!

4 comentaris:

ibarro73 ha dit...

Bona estada Carles i gaudeix d'aquest increible pais!
records per el Sam, la Irene, els nens i els amics.
Visca la republica bolivariana de Veneçuela! Visca el Socialisme!

ibarro

Jesús Hernández ha dit...

Quina enveja.
Salut i bon viatge!

Anònim ha dit...

Hola Ibarro. He fet arribar els teus records a la Irene, el Samuel i els nens. A Caracas vam estar fins dijous 31/07. Després d'uns dies a Choroní (una miqueta de platja caribenya) vam estar a Barquisimeto, en companyia dels companys Alfredo Viloria i Wilmer Peraza, a qui vaig fer arribar també els teus records i ells me'n van donar per a tu. Per cert, vaig tenir l'oportunitat de participar a un programa a Radio Guachirongo, la ràdio comunitària que tu bé coneixes. Avui ja estem a Ciudad Bolívar i demà farem una excursió de 3 dies i 2 nits pel Parque Nacional de Canaima, on, entre d'altres, visitarem el Salto del Ángel, el salt d'aigua més gran del món (més de 900m d'alçada).

En fi, a la tornada ja ens veurem i us explico totes les experiències aquí viscudes, que són moltes i molt interessants, a més de compartir el material i informació que anem recopilant.

Hola Jesús. La veritat és que el que estic veient per aquí és per tenir enveja. T'animo a que tu també visitis terres bolivarianes algun cop, tota una experiència. Ja ens veurem a la tornada.

Salut i revolució!!

Front Popular ha dit...

Coño Carles !!!!


Que vacaciones !

Ya tomaremos algo cuando vuelvas y nos cuentas a los de Sant Andreu como va por esas tierras

Un abrazo leninista !